İstanbul Fen Bilimleri Dershanesi DAÜ Rektörlüğü'nü Ziyaret Etti

İstanbul Fen Bilimleri Dershanesi Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörlüğü’nü ziyaret etti. 2 Şubat 2015 tarihinde İstanbul Fen Bilimleri Dershanesi Rehberlik Koordinatorü Cihan Yeşilyurt başkanlığında DAÜ’ye gelen rehber öğrenmenler DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Osam’ı makamında ziyaret eden rehber öğretmenler DAÜ’ye hayran kaldıklarını dile getirerek DAÜ’nün her alanda elde etmiş olduğu başarıları yakından takip ettiklerini vurguladı. DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam ise misafirlere üniversite hakkında geniş bilgiler vererek, DAÜ’nün 36 yıllık geçmişi ile Kıbrıs adasının en köklü üniversitesi konumunda bulunduğunu ifade etti. DAÜ’nün her geçen yıl gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini vurgulayan Prof. Dr. Osam, DAÜ’deki öğrenci ve öğretim görevlisi profili, kampüs ve alt yapı olanakları, fakülte ve bölümler hakkında bilgiler vererek, akreditasyona büyük önem verdiklerini vurguladı ve birçok bölümün uluslararası akreditasyona sahip olduğunun ve tüm bölümleri akredite etmek amacıyla çalışmaların devam ettiğinin de altını çizdi. Prof. Dr. Osam İstanbul Fen Bilimleri Dershanesi’ni ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Söz konusu ziyarette Türkiye ve KKTC’deki eğitim sistemleri hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.