İçeriğe git

Gazimağusa Belediyesi ve DAÜ VYK Başkanı İsmail Arter 'Kulis' Programının Konuğu Oldu

Gazimağusa Belediyesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı İsmail Arter, DAÜ TV ve Diyalog TV işbirliğinde Alihan Pehlivan tarafından hazırlanıp sunulan “Kulis” programının konuğu oldu. Söz konusu programda Gazimağusa Belediyesi ve DAÜ ele alındı.

Gazimağusa Belediyesi Başkanlık görevine gelmiş olduğu 8 aylık süreci değerlendiren Arter, gerçekleşen ve gerçekleşmesini planladıkları projeler hakkında detaylı bilgiler verdi. Gazimağusa için DAÜ’nün önemini de vurgulayan Arter, Gazimağusa ve DAÜ’nün bir bütün olduğunu dile getirdi. Gazimağusa Belediyesi olarak gerçekleştirilen projeler arasında DAÜ ve sivil toplum örgütleri ile işbirliklerinin bulunduğunu kaydeden Arter, bu işbirliklerinin çok önemli olduğunu ifade etti.

KKTC’nin en köklü ve güzide üniversitesinin DAÜ olduğunu ifade eden Arter, DAÜ’nün her geçen yıl büyüdüğünü de sözlerine ekledi. DAÜ kampüsünün engelsiz yaşamı destekleyen bir düzene sahip olduğunu vurgulayan Arter, bu düzeni şehir içine de yapmayı planladıklarını dile getirdi. Gazimağusa’nın ciddi bir tarihi esere sahip olduğunu ve konum olarak çok avantajlı bir yere sahip olduğuna değinen Arter, bu avantajları Gazimağusa halkı ve turizm için en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade etti.

4 Mart 2015 Çarşamba günü, saat 16:15’te yayınlanan programın tekrarı, 5 Mart 2015 Perşembe gece yarısı, saat 00:20’de Diyalog TV’de yayınlanacaktır.