Gazimağusa Belediye Başkanı Dr. Süleyman Uluçay DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’ı Ziyaret Etti

Gazimağusa Belediye Başkanı Dr. Süleyman Uluçay, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Söz konusu ziyaret, 1 Şubat 2023 Çarşamba günü, saat 10:00’da, Prof. Dr. Hocanın’ın makamında gerçekleşti. Ziyarette, Gazimağusa Belediyesi Müdür Muavini, Bayındırlık, İmar ve Proje Birim Amiri Abide Eryaşar da hazır bulundu.

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hocanın, Gazimağusa Belediye Başkanı Dr. Süleyman Uluçay’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kendisini yeni görevinden dolayı tebrik etti ve başarılar diledi. Ziyarette DAÜ ve GMB ortak işletmesi altında bulunan Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı, altyapı çalışmaları ve Belediye personeli için DAÜ tarafından verilebilecek olan eğitim programları konuları ele alındı. DAÜ’deki güncel faaliyetler hakkında bilgi veren Prof. Dr. Hocanın, DAÜ’nün Gazimağusa’nın ayrılmaz bir parçası olduğunu ve DAÜ ve Gazimağusa için geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Belediye ile birlikte ortak projeler yapmaya her zaman hazır olduklarını vurguladı. Dr. Uluçay da DAÜ’nün Gazimağusa’nın en önemli yapıtaşlarından biri olduğunu dile getirerek, Belediye ile Üniversite arasındaki iş birliğinin artarak devam edeceğini belirtti. Ziyaret sonrasında DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hocanın tarafından Başkan Dr. Uluçay’a Kıbrıs’a özgü Lefkara işi pano takdiminde bulunuldu.