İçeriğe git

DAÜ'ye Uzun Yıllar Hizmet Veren Personel Onurlandırıldı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörlüğü, emekliye ayrılan ve Üniversiteye 25 yıl ile daha çok hizmet veren personelini kutlayıp teşekkür etmek için Hizmet Kutlama Töreni gerçekleştirdi. DAÜ Personel İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 30 Mayıs 2017 Salı günü, saat 10:30’da, Aktivite Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen tören ile üniversitede uzun yıllar çalışan toplam 83 personele verdikleri değerli hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Necdet Osam

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam törenin başında yaptığı konuşmada bugün DAÜ’nün çok önemli bir noktaya geldiğini belirterek, kurulduğu günden bugüne yalnızca tek yönetimin değil, tüm yönetimlerin DAÜ’nün gelişimine katkı koyduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osam sözlerine “Bizi özel yapan mevzuata bağlı kalışımız, efendiliğimiz ve kalite anlayışımızdır. DAÜ kendini kanıtlamış bir üniversitedir. Ancak bu yetmez. Misyonumuz, DAÜ olarak KKTC’de yapılacak eğitim çalışmalarına yön vermektir. Hepimiz bu üniversite ile olgunlaşıyoruz. İyi ki DAÜ’lü olma ruhunu benimsediniz. Sizlere minnet ve vefa borcumu iletmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Osam, Vakıf Yöneticiler Kurulu (VYK) Üyesi ve Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan, VYK Üyeleri Recai Ergün, Mustafa Borataş ve Ali Babaliki ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Özkaramanlı, Prof. Dr. Özgür Eren, Prof. Dr. Cem Tanova ve Prof. Dr. M. Yaşar Özden tarafından personele ödüller takdim edildi. Tören, gerçekleştirilen kokteylin ardından sona erdi.