İçeriğe git

DAÜ’ye Kayıt Hakkı Kazanan Yeni Öğrencilerin Kayıtları Devam Ediyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) 2 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen KKTC’li öğrencilere yönelik DAÜ Giriş Sınavı’nda kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları yoğun şekilde devam ediyor. DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kayıt dönemindeki yoğun çalışmalar nedeniyle velilere ve bölümlerine kayıt yaptıracak yeni öğrencilere, kayıt süreçlerini kayıtların son gününe bırakmadan bir an önce tamamlamaları önerisinde bulunuldu.

Kayıtların 7 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceği belirtilen açıklamada, ayrıca ilk kez kayıt yaptıracak olan öğrencilerin gerekli işlemler için öncelikle DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği ifade edildi.

Kayıt işlemleri ile ilgili evrak ve harç ücretlerine dair gerekli bilgi, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin resmi internet sayfası http://www.emu.edu.tr adresinden edinilebilir.

Ayrıca yapılan açıklamada KKTC uyruklu öğrencilerin IGCSE, GCE A/AS Level sınav sonuçları ile belirlenen kontenjanlar çerçevesinde Üniversite başvuru kabullerinin de devam ettiği belirtildi.

DR. FAZIL KÜÇÜK TIP FAKÜLTESİ’NE DE BAŞVURU KABUL EDİLİYOR

Öte yandan, 2015 – 2016 Akademik Yılı için, İstanbul’daki Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ortak eğtimini sürdüren DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakultesi’ne yapılacak GCE kontenjanı başvurularının 21 Ağustos 2015 tarihine kadar devam edeceği ve GCE tıp kontenjanlarının sonuçlarının 26 Ağustos 2015’te açıklanacağı vurgulandı. DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’nde eğitime başlayacak öğrenciler 3. sınıf sonrasında eğtimlerine İstanbul’da Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam edeceklerdir. Konu ile ilgili detaylı bilgiye DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü’nden veya  630 1217 numaralı telefondan veya  registrar@emu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.