DAÜ’nün Gambiyalı Öğrencileri Doyasıya Eğlendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası Ofis ev sahipliğinde düzenlenen “Gambiya Gecesi”nde, DAÜ’lü Gambiyalı öğrenciler unutulmayacak bir gece yaşadı.

28 Nisan 2018 Cumartesi günü, DAÜ Deniz Tesisleri’nde düzenlenen programa çok sayıda Gambiyalı öğrenci katıldı. Gün boyunca Gazimağusa şehrini keşfe çıkan Gambiyalı öğrenciler, aynı zamanda gerçekleştirilen futbol turnuvasının ardından yorgunluklarını “Gambiya Gecesi”nde attı. Pek çok kültürel aktivitenin yer aldığı gecede konuşan DAÜ Gambiyalı Öğrenciler Birliği Başkanı Sainabau-laye Ndure, tüm katılımcılara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) birlikte öğrenim gören Gambiyalı öğrencilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Etkinliğe misafir olarak katılan Lefke Avrupa Üniversitesi Gambiyalı Öğrenciler Birliği Başkanı Bakari Badjie de, yaptığı konuşmada tüm Gambiyalı öğrencilerin birlik ve iletişim içerisinde olması ve birbirlerine daima yardımcı olmaları tavsiyesinde bulundu. Oldukça keyifli geçen gecede Gambiyalı öğrenciler doyasıya eğlendi.

İlgili Yazılar