İçeriğe git

DAÜ'lü İletişimciler Çağlayan Çocuk Yurdu'ndaki Çocukları Unutmadılar

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan ve Barış Başel tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim görevlileri Umut Ayman ve İpek Halim tarafından verilen sosyal sorumluluk dersi öğrencileri ve DAÜ İletişim Fakültesi Genesis IMC Ajansı tarafından ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında Lefkoşa’nın Çağlayan bölgesinde bulunan Çağlayan Çocuk Yurdu’na ziyaret gerçekleştirildi.

DAÜ’lü öğrenciler, yeni yıl öncesinde, Çağlayan Çocuk Yurdu’nda yaşayan çocuklara ve gençlere parti düzenleyerek onlara eğlenceli ve unutulmayacak bir gün yaşattılar. Ayrıca, etkinliği düzenleyen öğrenciler, Çağlayan Çocuk Yurdu’nda yaşayan çocuk ve gençlerin ihtiyaçlarını giderecek bazı eşyalar alarak hem onlara katkıda bulundular hem de keyifli bir gün geçirmek için onlara pasta ve meyve suyu ikram ettiler. Etkinliği düzenleyen DAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, bütün çocuklarla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet edip oyunlar oynadılar. Çağlayan Çocuk Yurdu’ndaki çocukları ve gençleri eğlendirmek için hiçbir ayrıntıyı unutmayan DAÜ’lüler, eğlencenin yapılacağı salonu süsleyip, gitar eşliğinde neşeli vakit geçirdiler.

İki saat boyunca mutlulukları gözlerinden okunan Çağlayan Çocuk Yurdu çocuklarına etkinliğin sonunda hediyeler verilerek yeni yılları kutlandı ve toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çektirildi.