İçeriğe git

DAÜ’den Yaz Tatili Öncesi Oyun Günü

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerinden biri daha İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Yaz tatili öncesinde “Engelli Çocuklarımızı Toplumla Kaynaştıralım Haydi Birlikte Oyunlar Oynayalım” konulu sosyal sorumluluk projesi, Toplumsal Duyarlılık Merkez Başkanı ayrıca Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ve Öğretim Görevlisi Umut Ayman danışmanlığında, son sınıf öğrencileri Mohammad Reza TavakoliRad, Jesytobi Odekunle, Cem Irmak Taş, Kani Yeşilovalı tarafından organize edildi.

Lemar Gazimağusa Alışveriş Merkezi’nin ana sponsorluğunda ve ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Engelli Çocuklarımızı Toplumla Kaynaştıralım Haydi Birlikte Oyunlar Oynayalım” konulu sosyal sorumluluk projesi etkinliği Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik öncesi engelli öğrencilere yiyecek ve içecek ikram edildiktikten sonra Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’nden 5 öğretmen refakatinde 40 engelli öğrenci ile çuval yarışması ve elleri kullanmadan yoğurt yeme yarışması yapıldı. Lemar süpermarketler zinciri pazarlama müdürü İbrahim Ercan Hocaoğlu ve Lemar Gazimağusa Bölge Sorumlusu Selen Baysal da katıldığı etkinlik iki saat sürdü.

“Halk ile daha çok bütünleşmek için topluma katkı sağlayan projelere Lemar olarak tam destek vermeye devam edeceğiz” diyen Hocaoğlu engelli öğrencilere boyama kitabı ve renkli kalem seti hediye etti. Etkinlik sonunda tüm engelli öğrencilere Yrd. Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ve Öğretim Görevlisi Umut Ayman,  madalyalar takarak çocukları ödüllendirdiler.