DAÜ'den Çocuk Onkolojisi Servisinde Charlie Chaplin Şov

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu (YDİHO) tarafından “Mutluluk Her Yerde” projesi kapsamında, Görsel İşitsel Sanat Derneği üyeleri İbrahim Andaş, Furkat Abdurrahimova ve Larisa Shitikova işbirliğiyle geçtiğimiz günlerde Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkolojisi Servisi’nde tedavi gören çocuklara, mini  bir Charlie Chaplin tiyatro ve dans etkinliği düzenlendi.

DAÜ YDİHO Toplumsal Duyarlılık Projeleri Koordinatörü Mutlu Soykurt koordinasyonu ile düzenlenen etkinliğe katılan minikler, şovlara birebir katılabildi ve tiyatrocularla moral depoladı. Hastanede ilk kez böylesine anlamlı bir etkinlik organize edildiğini vurgulayan DAÜ YDİHO Toplumsal Duyarlılık Projeleri Koordinatörü Mutlu Soykurt, etkinlikten dolayı çocukların heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade etti. Soykurt, DAÜ YDİHO tarafından duyarlılık gerektiren toplumsal etkinliklerin kesintisiz devam edeceğinin de müjdesini verdi.