DAÜ’de Yeni Kondüsyon Salonu Açılışı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) sportif etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda yer alan yeni “Kondüsyon ve Güç Merkezi” salonu açılış törenini 5. Uluslararası Futsal Turnuvası Final Maçları öncesinde, 9 Nisan 2014 Çarşamba günü, saat 16:30’da gerçekleştirdi. Vücut kondisyonunu ve dengesini geliştirebilecek en modern aletlerle donatılan salon öğrencilerin ve halkın hizmetine sunuldu. DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak tarafından açılışı gerçekleştirilen “Kondüsyon ve Güç Merkezi” açılış töreninde DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Yılmaz, Öğrenci Hizmetleri ile Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam ve birçok akademik ve yönetsel personel de hazır bulundu.