İçeriğe git

DAÜ’de Yeni Kondüsyon Salonu Açılışı ve Futsal Finali Yapılıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü ile Uluslararası Merkez tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen DAÜ Uluslararası Futsal Turnuvası’nın finali 9 Nisan 2014 Çarşamba günü, saat 17:30’da, DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda gerçekleştiriliyor. 23 erkek ülke takımı ile 7 kadın ülke takımının yarıştığı DAÜ Futsal Turnuvası’nın 7 Nisan 2014 Pazartesi akşamı oynanan erkek ülke takımları çeyrek final karşılaşmalarında, Nijerya Azerbaycan’ı 4 – 0, Libya KKTC’yi 4 – 2, Filistin Türkiye’yi 2 – 1 ve İran Kazakistan’I 3 – 1’lik skorlarla yendi.

DAÜ Futsal Turnuvası Final Gecesi’nde erkeklerde Nijerya – Filistin ve Libya – İran yarı final maçlarının galipleri şampiyon olmak için mücadele edecekler. Kadınlarda ise KKTC – Rusya ve Nijerya – Kamerun karşılaşmaları sonucunda  finale çıkacak takımlar belli olacak ve kıyasıya bir final mücadelesi izlenecek. DAÜ Futsal Turnuvası final maçları ardından şampiyon olan takımlara kupa ve madalyaları DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı İsmail Arter, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak ve Rektör Yardımcıları tarafından verilecek.

Yeni Kondüsyon Salonu Hizmete Giriyor

Öte yandan her geçen gün gelişen DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda yer alan yeni Kondüsyon ve Ağırlık Salonu’nun açılış töreni de 9 Nisan 2014 Çarşamba günü, saat 16:30’da gerçekleştirilecek. DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak tarafından açılışı yapılacak olan Kondüsyon ve Ağırlık Salonu’nda tüm aletler yenilenerek öğrencilerin ve halkın hizmetine sunuluyor.