DAÜ’de TOLES Sınavı Gerçekleştirildi

Doğu Akdeniz Üniversitesi  (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu ve Hukuk Fakültesi işbirliği ile başlatılan ve DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Kıbrıs ve Türkiye çapında resmi TOLES (Hukuk İngilizcesi Becerileri Sınavları) kurslarının sınavı DAÜ Hukuk Fakültesi amfisinde gerçekleştirildi.

DAÜ Hukuk Fakültesi’nde sunulan seçmeli TOLES derslerini alarak bu sınava hazırlanan öğrenciler sınavda önemli bir başarı elde ettiler. Sınava katılan Zhibek Orozbekova 88 (excellent) puan, Ulaş Kıray 81 (excellent) puan ve Melis Belibağlı 78 (very good) puan ile sınava katılan öğrenciler arasında ilk üç sırada yer alma başarısını gösterdi. 30 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan bir sonraki TOLES sınavı için daha detaylı bilgiye sem@emu.edu.tr e-mail adresinden veya 630 2471 numaralı telefonlardan ulaşılabilir.