İçeriğe git

DAÜ’de Personele Hizmetiçi Eğitim Sertifikaları Verildi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Personel İşleri Müdürlüğü ve Sürekli Eğitim Merkezi koordinatörlüğünde 2014 – 2015 Akademik Yılı’nda gerçekleştirilen, toplam 146 saat süreli ve 223 personelin katıldığı kişisel ve kurum gelişimini sağlayan  hizmetiçi eğitim programlarına katılan personele gerçekleştirilen tören ile sertifikaları takdim edildi.

8 Temmuz 2015 tarihinde Kütüphane Oditoryum’da gerçekleştirilen sertifika törenine katılan DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam kurumların kolay oluşmadığını dile getirerek her kurumun bir ruha ihtiyacı olduğunu aktardı. Prof. Dr. Osam DAÜ’de birçok farklı görevde bulunduğunu dile getirerek ruhun çok önemli olduğunu ruhsuz hiçbirşeyin gerçekleştirilemeyeceğini farkettiğini bildirdi. DAÜ’nün son derece sağlam bir biçimde yoluna devam ettiğini bildiren Prof. Dr. Osam DAÜ’nün çalışmalarına devam edeceği bilgisini verdi. Kurumun kurum olabilmesi için kendini güncel tutması gerektiğine dikkat çeken Prof. Dr. Osam, hizmetiçi eğitimlerin bireylerin ve kurumların gelişmesinde büyük rol oynadığını aktardı. Hizmetiçi eğitimlerin kurumlara ivme kazandırdığına dikkat çeken Prof. Dr. Osam, eğitimlerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 

Katılımcılara sertifikaları Rektör Vekili Prof. Dr. Osam, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, Prof Dr. Salih Katırtcıoğlu ve Prof. Dr. Bekir Özer ile DAÜ Personel İşleri Müdürü Özlem Avcı, DAÜ-SEM Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Orhan Korhan ve DAÜ-SEM Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Sıtkıye Kuter tarafından takdim edildi. Sertifika töreninin ardından katılımcılar düzenlenen kokteyl ile keyifli vakit geçirdiler.