DAÜ'de "Kıbrıs Müzakereleri ve Kıbrıs'ın Geleceği" Konulu Konferans Düzenlendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü`ne bağlı Uluslararası İlişkiler Kulübü ile Kıbrıs Kültürü’nü Tanıtma Kulübü tarafından ortaklaşa organize edilen ve Doç. Dr. Kudret Özersay`ın konuşmacı olarak katıldığı “Kıbrıs Müzakereleri ve Kıbrıs`ın Geleceği” konulu konferans geçtiğimiz günlerde DAÜ Prof. Dr. Mehmet Tahiroğlu Salonu`nda gerçekleştirildi.

Konferans kapsamında Doç. Dr. Kudret Özersay, Kıbrıs müzakereleri ve Kıbrıs`ın geleceği ile ilgili düşüncelerini ve tecrübelerini paylaşırken, salonu dolduran öğrencilerin konu ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Konferansın sonunda Doç. Dr. Kudret Özersay`a teşekkür plaketi DAÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü ile Kıbrıs Kültürü’nü Tanıtma Kulübü başkanları tarafından takdim edildi.