İçeriğe git

DAÜ'de "IEEE Kampüs Günleri" Düzenlendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı IEEE (Institute of Electrical and Electronical Engineers – Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü) Öğrenci Kolu tarafından organize edilen “IEEE Kampüs Günleri” geçtiğimiz günlerde DAÜ Aktivite Salonu’nda gerçekleştirildi.

İki gün süren etkinlik kapsamında; ilk gün Kuzey Kıbrıs Turkcell, Havelsan A.Ş., IBM firmaları, İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı ile Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan AMCA misafir edilirken etkinliğin ikinci gününde ise “Bir Delinin Hatıra Defteri” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Etkinlikte uluslararası öğrenciler de unutulmadı.  Prof. Dr. Hasan Amca “Educating The Future Engineers: Vision 2030” konulu sunumu ile yabancı öğrencilerle buluştu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye`den katılan firma yetkilileri ile hoş sohbetler gerçekleştiren öğrenciler, konukların tecrübelerini ilgiyle dinleyerek gelecek kariyer planları hakkındaki sorularına cevap aradılar.

Başarılı bir etkinliği daha arkasında bırakan IEEE Öğrenci Kolu, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alp`in kapanış konuşması ile 2013 – 2014 Akademik Yılı son etkinliğini tamamlamış oldu.