DAÜ’de Coşkulu Yemen Gecesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcılığı’na bağlı Uluslararası Ofis tarafından geçtiğimiz günlerde organize edilen Yemen Gecesi’nde özellikle Yemenli öğrenciler bir araya gelerek doyasıya eğlendi.

200’den fazla öğrencinin katıldığı etkinlikte konuşan DAÜ Yemen Öğrenci Birliği Başkanı Marwah Sailan, öğrencilerine kaliteli bir eğitimin yanı sıra eğlenmesi için de elverişli bir ortam sağlamasından dolayı DAÜ Rektörlüğü’ne şükranlarını iletti. Yemen Öğrenci Birliği’nin dört yıl önce kurulduğunu ve güçlenerek büyümeye devam ettiğini vurgulayan Sailan, Yemen’in çok güzel ve zengin bir kültüre sahip olduğunu belirterek, Yemen Gecesi’ndeki etkinliklerin bu güzel ülkenin tarihini ve kültürünü yansıttığını ifade etti. Oldukça keyifli geçen etkinlikte, müzik sanatçıları Omar Al Bana, Suha Almasri ve Amr Saif, muhteşem performanslarıyla katılımcılara unutamayacakları bir gece yaşatırken, Yemen kültürü ve tarihi ile ilgili kısa tiyatro oyunları da sahnelendi.