İçeriğe git

DAÜ’de Çocuk Koroları Buluştu

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Ada Işığı Çocuk Korosu ile Sevda Cenap And Müzik Vakfı Jeunesses Musicalles Ankara Çocuk Korosu 15 Şubat 2014 tarihinde saat 15:00’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda düzenlenen konser ile biraraya geldi. Katılımın yoğun olduğu söz konusu konsere misafirlerin şehiriçi ulaşımlarına destek veren  KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Dr. Ahmet Kaşif de katıldı. 

DAÜ ile Sevda Cenap And Müzik Vakfı arasında imzalanan  işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen koroda Ada Işığı Çocuk Korosu, DAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim görevlisi ve DAÜ Ada Işığı Çocuk Korosu koro şefi Erkan Dağlı tarafından yönetildi. Misafir çocuk korosunun şefliğini ise TRT Çocuk Korolarından deneyimli eğitmen ve şef Fatma Bildiren gerçekleştirdi.

Konserde her iki koro da evrensel çocuk şarkılarının yanısıra çocuk ve sevgi konulu şarkıları da seyircilerle buluşturdu. Etkinlikte konuşan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak, böylesi güzel bir projeyi gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“Meslek Hayatımın En Anlamlı Etlinliği”

DAÜ Ada Işığı Çocuk Korosu koro şefi Dağlı, katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunarak Sevda Cenap And Müzik Vakfı Jeunesses Musicalles Ankara Çocuk Korosu ile birlikte çalışmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu dile getirdi.  Bildiren ise gerçekleştirdiği konuşmasında meslek hayatındaki en anlamlı etkinliği gerçekleştirdiğini belirterek emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerini iletti. Etkinlik sonunda Prof. Dr. Öztoprak katılımlarından dolayı Bildiren’e gümüş tabak takdim etti.

http://www.youtube.com/watch?v=Ah1Wf3vImXQ