İçeriğe git

DAÜ'de “2’si 1 Arada” Adlı Tiyatro Sergilendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından organize edilen, Ahmet Kazanbal’ın yazıp yönettiği ve ünlü tiyatro sanatçıları Cemal Hünal, Neslihan Yeldan, Ruhi Sarı ve Duygu Şen’in oynadığı “2’si 1 Arada” adlı tek perdelik romantik komedi 2 Mart 2016, Çarşamba akşamı, saat 19:00’da, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sahnelendi.

Katılımın oldukça yüksek olduğu oyunu izlemeye gelenler arasında öğrenciler, akademik ve yönetsel personelin yanı sıra bölge halkı da bulunuyordu. Oyunda, dominant ve iş hayatında oldukça başarılı bir kadın olan Oya ile başka bir kadınla ilişkisi olan ve bu yüzden ondan boşanmak isteyen kocası Tuna’nın hikayesi anlatıldı. Oya ve Tuna’nın tartışmaları üzerine bir de eve giren hırsız ile Tuna’nın sevgilisi eklenince olay karmakarışık ve bir o kadar da komik bir hal aldı.

İzleyenleri hem güldüren hem de duygulandıran oyunun sonunda, bütün salon tarafından ayakta alkışlanan oyunculara, DAÜ Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.