İçeriğe git

DAÜ Yeni Öğrencilerine "Hoşgeldiniz" Dedi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 19. Oryantasyon Günleri kapsamında 30 Eylül 2016, Cuma günü muhteşem bir organizasyonla yeni gelen öğrencilerine “Hoşgeldiniz” dedi. Üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilerin Üniversiteye gelişlerini kutlamak, idari ve akademik birimlerle ve öğrenci kulüpleriyle tanıştırmak için düzenlenen “Hoşgeldin Gecesi”, DAÜ Atatürk Meydanı’nda saat 20:00’de başladı.  

Gecede Fakülte ve Yüksekokul tanıtımları ile öğrenci kulüplerinin tanıtımlarının yanı sıra, çeşitli yarışmalar ve sahne gösterileri de gerçekleştirildi. Geceye sponsor olan Koop Süt ve Oza Kahve ürünlerinden dağıtırken, Kaner Şirketler Gurubu ise Coca – Cola dağıtımında bulundu. Gecede ayrıca Kıbrıs çöreği ve hellim de ikram edildi. 

DAÜ Kıbrıs Halk Dansları Topluluğu’nun gerçekleştirdiği dans gösterisi ile başlayan geceye, The Consonants grubunun verdiği konser ile devam edildi. Amerikan Futbol Kulübü’nün gerçekleştirdiği gösterinin ardından ise Müzik Kulübü verdiği konser ile eğlenceli saatler yaşattı. Dans Kulübü ve Müzikal Topluluğu da sahne performansları ile geceye renk kattı.

Gecede DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam ve Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Yaşar Özden sahneye çıkarak, öğrencileri selamlarken, yeni öğrencilere seslenen Prof. Dr. Osam, “DAÜ’ye Hoşgeldiniz” dedi ve yeni eğitim hayatlarında başarılar diledi.  

Gece Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) önde gelen müzik gruplarından “Grup Rast” ve gözde Reggae grubu “The Healers”in  sahne almasıyla devam etti. Geceye katılanlar gerçekleştirilen sahne performansları ile çoşku dolu saatler yaşadılar.