İçeriğe git

DAÜ Uluslararası Yaz Okulu Kapanış Gecesi ile Sona Erdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcılığı tarafından her yıl organize edilen ve dünyanın birçok farklı ülkesinden öğrencilere ev sahipliği yapan Uluslararası Yaz Okulu düzenlenen kapanış gecesi ile sona erdi. 6 Eylül 2016 tarihinde saat 20:00’da DAÜ Deniz Tersisleri’nde gerçekleştirilen söz konusu geceye DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, Rektör Yardımcıları, çok sayıda dekan, öğretim üyesi ve yönetsel personel de katıldı. 

Söz konusu gecede açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ Uluslararası Yaz Okulu Koordinatörü Özgür T. Güler, DAÜ’nün her yıl oldugu gibi bu yıl da dünyanın birçok farklı ülkesinden yüzlerce öğrenciyi ağırladığına değindi. Güler, Uluslararası Yaz Okulu’nun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 

DAÜ Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova, Uluslararası Yaz Okulu’nun kültürler arası etkileşim ve kaynaşmayı sağladığını belirterek  DAÜ’nün etkin bir biçimde tanıtımının yapıldığını vurguladı. Emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Prof. Dr. Tanova, önümüzdeki yıl daha da başarılı bir organizasyon gerçekleştireceklerine inandığını da sözlerine ekledi.

Gecede konuşan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam Uluslararası Yaz Okulu’nun tanıtım açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek DAÜ'nün her yıl daha da gelişip büyüyerek varlığını sonsuza dek sürdüreceğini belirtti.

Çeşitli dans ve müzik performanslarının gerçekleştirildiği kapanış gecesinde yaz okulu boyunca yapılan vitray ve resim çalışmaları da sergilendi. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür belgelerinin de takdim edildiği gecede yapılan DAÜ logolu eserler, vitray eğitmeni Kholood Alhuneti ve Güler tarafından Prof. Dr. Osam’a ve Rektör Yardımcılarına takdim edildi.