DAÜ Uluslararası Ofis Cadılar Bayramı Partisi Düzenledi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcılığı’na bağlı Uluslararası Ofis tarafından Cadılar Bayramı dolayısıyla “Halloween Party” düzenlendi. Söz konusu parti kampüs içerisinde renkli görüntülerin yaşanmasına sebep oldu.

DAÜ Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe katılan öğrenciler giymiş oldukları kostümler ve yapmış oldukları yaratıcı makyajlar ile büyük ilgi topladılar. Farklı kültürlerin biraraya gelerek eğlenmesinin amaçlandığı söz konusu etkinlikte Cadılar Bayramı konseptine uygun süslenen alanda dans yarışması, en iyi kostüm yarışması gibi birçok etkinlik de düzenlendi. Katılımın oldukça yoğun olduğu partide öğrenciler gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler.