İçeriğe git

DAÜ Uluslararası Futsal Turnuvası Final Maçları ve Ödül Töreni ile Sona Erdi

ERKEKLERDE LİBYA, KADINLARDA KKTC ŞAMPİYON

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “DAÜ Uluslararası Futsal Turnuvası” 17 Nisan 2015 Cuma akşamı oynanan final maçları ve ödül töreni ile sona erdi. Toplam 26 erkek ülke takımı ile 7 kadın ülke takımının mücadele ettiği turnuva kapsamında 27 Mart – 9 Nisan 2015 tarihleri arasında grup maçları oynandı. 13 Nisan 2015 Pazartesi akşamı çeyrek final, 15 Nisan 2015 Çarşamba akşamı ise yarı final maçlarının ardından, Cuma akşamı muhteşem bir finalle “DAÜ Uluslararası Futsal Turnuvası” tamamlandı. Final gecesi oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:

LÜBNAN 1 4 TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI ERKEKLER
TÜRKİYE 5 0 İRAN ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI KADINLAR
NİJERYA 1 5 KKTC FİNAL KADINLAR
İRAN 1 2 LİBYA FİNAL ERKEKLER

“DAÜ Uluslararası Futsal Turnuvası”nda Erkeklerde Libya İran’ı 2-1, Kadınlarda ise KKTC Nijerya’yı 5-1 mağlup ederek şampiyon oldular. Erkeklerde İran’ın ikinci, Kadınlarda ise Nijerya’nın ikinci olduğu turnuvada, üçüncülük maçlarında ise Erkeklerde Türkiye Lübnan’ı 4-1, Kadınlarda ise Türkiye İran’ı 5-0 mağlup ederek turnuva üçüncüsü olma hakkını elde ettiler.

Maçların ardından ise Ödül Töreni gerçekleştirilerek turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi. Turnuvada şampiyon olan takımlara kupa ve madalyaları DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, ikincilere ve üçüncülere ise Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu ve Müdürlük personeli tarafından takdim edildi.