İçeriğe git

DAÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi ve Öğrencilerine En İyi Bildiri Ödülü

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Araslı, Doktora Öğrencisi Hasan Evrim Arıcı ve Lisans Öğrencisi Furkan Araslı 1990 yılından itibaren, Türkiye'de turizm alanında düzenlenen en büyük ulusal organizasyon olan "Ulusal Turizm Kongresi"ne katılarak, “En İyi Bildiri Ödülü”ne layık görüldüler.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Turizm Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen söz konusu kongreye, Türkiye’nin farklı üniversitelerinden gönderilen 160 bildiri arasında, birlikte hazırladıkları "Nepotizmin İş Tatmini Üzerine İlişkisinde Prosedürel Adaletin Aracı Rolü: KKTC Otelcilik Sektörü Üzerine Bir Araştırma" adlı bildirileri ile katılan Prof. Dr. Araslı, Arıcı ve Araslı, aldıkları ödül ile DAÜ’nun gururu oldular. 

Söz konusu kongre ile turizmin en önemli paydaşları, sektör profesyonelleri, önde gelen sivil toplum kuruluşları ve turizm akademisyenleri bir araya gelerek bu yılki kongre ana teması olan “Akademi Sektör Buluşması” konusunda çalışmalar sundular.