DAÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman M. Karatepe, Bilimsel Araştırma Başarısında Hız Kesmiyor

Son on yıl yılda yapmış olduğu bilimsel yayınlar ve yayınlarının almış olduğu atıflarla dünya sıralamasında önemli bir yere sahip olan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Osman M. Karatepe’nin çalışmasına ödül geldi.

Prof. Dr. Karatepe, East Tennesse State Üniversitesi’nden Prof. Dr. Uğur Yavaş ve Memphis Üniversitesi’nden Prof. Dr. Emin Babakuş ile 25 – 27 Mart 2015 tarihleri arasında, Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago kentinde Pazarlama Yönetimi Derneği’nin “Change as a Constant” konulu Bahar Konferansı’nda (Marketing Management Association Spring Conference) sunulmak üzere “Positive Affectivity as a Buffer in Burnout-Turnover Intentions and Burnout-Extrarole Performance Relationships” adlı bilimsel çalışmayı hazırladı.

Söz konusu çalışma, Konferans Bilim Kurulu tarafından “Donald Sawver Best Paper in Branding, Strategy & Research Award Winner” ödülüne layık görülmüştür.