İçeriğe git

DAÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Osman M. Karatepe Tayvan'da Eğitim Verdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman M. Karatepe, Tayvan’da “National Kaohsiung University of Hospitality and Tourism (NKUHT)” isimli üniversitede “Pazarlama Yönetimi” konulu eğitim verdi. 25 Eylül – 6 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitime Vietnam ve Endonezya’dan gelen doktora öğrencileri ile NKUHT’ta görevli öğretim üyeleri katıldı. Ders kapsamında Avrupa, Doğu Akdeniz, Orta Doğu, Asya ve Kuzey Amerika gibi bölgelerden uygulamalarla vaka çalışmaları gerçekleştirildi.

NKUHT Tayvan’da konaklama ve turizm alanındaki tek devlet üniversitesi olup, doktora düzeyindeki öğrencilerin daha kaliteli eğitim almaları için dünya genelinde uluslararası eğitim – öğretim tecrübesi ile tanınmışlığa sahip ve aynı zamanda bilimsel araştırmada kendi alanında uluslararası tanınmışlığı olan akademisyenleri davet etmektedir.

Rektör Ziyaret Edildi

Prof. Dr. Karatepe Tayvan’da gerçekleştirdiği eğitimin ardından NKUHT üniversitesinin rektörü Prof. Dr. Pearl Lin’i makamında ziyaret etti. Söz konusu ziyaret sırasında Prof. Dr. Karatepe, DAÜ hakkında geniş bilgiler vererek her iki üniversite arasındaki olması muhtemel iş birlikleri üzerinde görüş alışverişinde bulundu.