DAÜ Spor Bilimleri Öğrencisi Berk Ekensoy'dan Uluslararası Başarı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Bölümü öğrencisi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Jiu Jitsu Milli Takım Sporcusu Berk Ekensoy, Fransa’da elde ettiği derecelerle ülkemizi ve DAÜ’yü gururlandırdı.

Başkent Paris’te düzenlenen Paris Spring International Open 2018 Turnuvası’nda milli takım forması ile mücadele eden Berk Ekensoy, Nogi-Gi kategorisinde birinci, Gi-Open kategorisinde ikinci, Gi kategorisinde ise üçüncü sırayı elde ederek büyük bir başarıya imza attı. DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Bölümü öğrencisi Berk Ekensoy’un uluslararası alanda elde ettiği başarılarla ilgili açıklamalarda bulunan DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, ülkemizi ve DAÜ’yü yurtdışında başarıyla temsil eden Berk Ekensoy’u tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Prof. Dr. Malkoç, bu tür uluslararası başarıların hem ülke, hem de DAÜ için önemine vurgu yaptı.