İçeriğe git

DAÜ Sosyal Kültürel ve Aktiviteler Müdürlüğü Tarafından Yeni Yıl Balosu Düzenlendi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen yeni yıl balosu bu yıl 26 Aralık tarihinde DAÜ Deniz Tesisleri`nde düzenlendi.

Gece, Müdürlüğe ait öğrenci kulüplerinin, Öğrenci Konseyi’nin ve Müdürlük personelinin yanı sıra Rektör Yardımcıları’nın da katılımlarıyla gerçekleşti. Davetliler balonun yapılacağı salona kırmızı halı üzerinden girerken Müdürlük asistanları tarafından karşılanıp yerlerine yerleştirildiler.

Gecede açılış konuşması Öğrenci İşleri`nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan tarafından yapıldı. Prof. Pulhan yaptığı açılış konuşmasında yeni yılın tüm insanlığa başta sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Kıbrıslı başarılı sanatçı Fatih Ertür`ün sahne aldığı gecede bol çoşku ve eğlence vardı. Geniş bir repertuarla sahne alan sanatçı, söylediği şarkılarla herkesi coşturmayı başardı. Ayrıca, gecede bir de piyango çekilişi yapıldı ve birbirinden değerli hediyeler sahiplerini buldu.