DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’dan Türkiye’ye Geçmiş Olsun Mesajı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, Türkiye’nin Antalya, Osmaniye, Mersin ile Kayseri illerinde yaşanan yangın felaketleri ve Trabzon, Rize, Ordu, Giresun, Samsun ile Artvin illerinde yaşanan sel felaketleri dolayısıyla geçmiş olsun mesajı yayınladı. Prof. Dr. Hocanın, söz konusu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Anavatan Türkiye’de yaşanan yangın ve sel felaketleri nedeniyle tarifsiz bir üzüntü içerisindeyiz. Felaketler neticesinde can kayıplarının yaşanması, yaralanan insanlarımızın bulunması; evleri, iş yerleri ve araçları hasar gören insanlarımızın olması bizleri derinden yaralamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi olarak felaketlerde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar, evleri ve malları hasar gören insanlarımıza ise büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, böyle felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.”