İçeriğe git

DAÜ Rektörlüğü Soma’ya Gidiyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Öğrenci Hizmetleri, Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, Öğrenci Konseyi Başkanı İbrahim Öztürk ve eski DAÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ekrem Soyşen çeşitli temaslarda bulunmak üzere Soma’ya gidiyor.

13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasından dolayı DAÜ tarafından Bahar Festivali iptal edilmiş ve bu faciadan etkilenen acılı ailelere iletilmek üzere yine DAÜ tarafından Yardım Kampanyası başlatılmıştı. Yardım Kampanyası’na başlangıç katkısı olarak ise bu yılki Bahar Festivali’nin zorunlu ödemeler dışındaki bütçesinin tamamı DAÜ tarafından bağışlandı. DAÜ’yü temsilen Soma’ya gidecek olan DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osam, çeşitli makamlarla görüşerek DAÜ’nün yardım kampanyası ve burs olanakları konusunda bilgiler aktaracak.

DAÜ Burs da Veriyor

DAÜ Yönetimi maden faciasında babalarını kaybeden ve bu yıl DAÜ’ye kayıt hakkı kazanacak gençlere eğitim hayatları boyunca koşulsuz olarak devam edecek şekilde eğitim ve barınma bursu veriyor. Söz konusu burslar DAÜ’nün ortak programı dışındaki tüm programları için geçerli olacak. DAÜ tarafından başlatılan Yardım Kampanyası ise Türkiye Cumhuriyeti devletinin öngördüğü şekilde ilgili makamlara iletilecek. 

İlgili Yazılar