İçeriğe git

DAÜ Personeli Hizmetiçi Eğitim Sertifikalarını Aldı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Personel İşleri Müdürlüğü ve DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi’nin (SEM) işbirliği ile 2015 – 2016 Akademik Yılı içerisinde gerçekleştirilen hizmetiçi eğitim programlarına katılan 320 personele “Hizmetiçi Eğitim Sertifika Töreni” düzenlendi. Sertifika töreni 30 Haziran 2016 Perşembe günü, saat 10:00’da Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü Salonu’nda yapıldı.

Sertifika töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, DAÜ’nün 37 yaşında olgun bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek, olgunluğun önemli göstergesinin “Taşların yerine oturması hareketlerin doğru yapılması ile gerçekleşir.” biçiminde tanımlanabileceğini söyledi. Alınan eğitimlerle personelin kendisine bir ivme kattığını ve bu doğrultuda üniversitenin de bu ivmeyi kazandığını kaydeden Prof. Dr. Osam, eğitim programlarının gerçekleşmesinde emeği geçen ve katkı koyan herkese teşekkür etti.

“13 farklı eğitime 320 personel katıldı”

DAÜ Personel İşleri Müdürlüğü 2015 – 2016 Akademik Yılı’nda üniversite personeline kişisel gelişimlerine destek olmayı ve her zaman kendilerini yenilemeyi hedefleyen 13 farklı hizmetiçi eğitim programı uygulamıştır. Gerçekleşen eğitim programlarına katılan 320 DAÜ personeline katılım sertifikaları DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Özer, Prof. Dr. Hasan Amca, Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, DAÜ-SEM Başkanı Prof. Dr. Uğur Ulaş Dağlı, Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Müdür Vekili Prof. Dr. Cem Tanova, Personel İşleri Müdürü Özlem Avcı, DAÜ-SEM Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sıtkiye Kuter ve Koordinatörü Nibel Tektan tarafından sunuldu. Sertifika töreni gerçekleştirilen kokteyl ile sona erdi.