DAÜ Öğrencisi Kore’de DAÜ Mezununu Ziyaret Etti

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi son sınıf öğrencisi ve Turizmin Geleceği Platformu Başkanı Çağatay Kaan Eren öğrenci değişim programı kapsamında gittiği Güney Kore’de, 2002 yılı mezunu olan ve şu an Hankuk Uluslararası Çalışmalar Üniversitesi (HUFS)  Uluslararası İşler Ofisi, Türk-Azerbaycan Çalışmaları Bölüm Dekanı Prof. Dr. Chong Jin Oh’u makamında ziyaret etti.

Söz konusu ziyaret sırasında DAÜ hakkında bilgiler veren Eren, DAÜ’nün uluslararası arenada elde ettiği başarılardan bahsetti. DAÜ’den 2002 yılında yüksek lisans programından mezun olduğunu aktaran Prof. Dr. Oh, DAÜ’den mezun olmanın mutluluğunu ve gururunu her zaman yaşadığını aktardı. DAÜ’nün başarılarını her zaman takip ettiğinin altını çizen Prof. Dr. Oh, en kısa zamanda DAÜ’yü ziyaret etmek istediğini de vurguladı.