DAÜ Öğrencileri Fazıl Say'la Biraraya Geldi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Öğretmenliği Programı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Başak Gorgoretti ile Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emine Kıvanç Öztuğ, Öğretim Görevlileri Gözdem İlkay, Selen İşmen, Şefkat Sağlamer ve bölüm öğrencileri geçtiğimiz hafta Fazıl say ve Serenad Bağcan’ın Girne Amfi Tiyatro’da gerçekleştirdiği İlk Şarkılar konseri  provasında piyanist Fazıl Say ile buluştu.

Fazıl Say’a lefkara nakışından bir çerçeve takdiminde bulunan öğretim görevlileri ve öğrenciler, sanatçıya başarı dileklerinde bulundular. Öğretim Görevlileri ve öğrenciler Fazıl Say ve Serenad Bağcan’ın Girne Amfi Tiyatro’da gerçekleştirdiği İlk Şarkılar konserini izlediler. Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Başak Gorgoretti sanatçıyı gelecek akademik yılda Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde ağırlamak istediklerini belirterek, konuyla ilgili girişimleri en yakın zamanda başlatacaklarını sanatçı ile paylaştı.