İçeriğe git

DAÜ Nil Avunduk'u Konuk Etti

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü`ne bağlı Öğrenci Konseyi tarafından organize edilen ve Nil Avunduk`un konuşmacı olarak katıldığı “Değişim-Dönüşüm ve İçsel Temizlik” konulu seminer  2 Nisan 2015 Perşembe günü, 14:30 – 16:30 ve 17:30 – 19:30 saatleri arasında 2 oturum şeklinde DAÜ Aktivite Salonu`nda gerçekleştirildi.

Seminer öncesi DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam`ı makamında ziyaret eden Nil Avunduk, DAÜ`ye ilk kez geldiğini ve kampüsü çok beğendiğini ifade ederek, burada gördüğü ilgiden çok memnun kaldığını dile getirdi. Söz konusu görüşmeye Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan’da katıldı.

Seminer kapsamında içsel temizliğin insan hayatındaki önemini ve bunun nasıl başarılabileceği konusundaki bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşan Nil Avunduk, bazı izleyicilerle de içsel temizleme çalışması yaptı. Söz konusu seminere Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu, Gazimağusa Belediyesi ve DAÜ VYK Başkanı İsmail Arter, DAÜ VYK üyesi Hayri Orçan, Devlet yetkilileri ve personeli yanı sıra DAÜ personelinin de yoğun katılımı ile gerçekleşti. DAÜ Öğrenci Konseyi başkanı İbrahim Öztürk seminerin sonunda günün anısına Nil Avunduk`a teşekkür plaketi takdim etti.