DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Ulaş Dağlı’dan Jüri Başkanlığı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Ulaş Dağlı, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İçmimarlar Odası’nın her yıl düzenlediği İçmimarlık Bölümü Öğrencileri Proje Yarışması’nın üçüncüsü olan “İçmimarlık Öğrencileri Proje Yarışması - im2020”de 4. Sınıf Projeleri Jüri Başkanlığı’nı yürüttü. Söz konusu yarışma; Başkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Değerlendirmelerde Bulundu

“im2020” Ödül Töreni ve kolokyumu, 8 Ocak 2021 Cuma günü, saat 17:00’de, çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarının ardından, yarışmanın beş farklı kategorisinde eş değer mansiyon ve derece alan projeler açıklandı. Törenin son oturumunun moderatörlüğünü Başkent Üniversitesi’nden Doç. Dr. Umut Şumnu gerçekleştirdi. DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Ulaş Dağlı, yarışma kolokyumuna diğer dört kategorinin jüri başkanları ile birlikte katıldı. Prof. Dr. Dağlı, kolokyumda 4. Sınıf Projeleri ve genel yarışma hakkındaki görüşlerini paylaştı ve pandemi sürecinde çevrim içi tasarım stüdyo eğitiminin değerlendirmesini yaptı.