İçeriğe git

DAÜ Mezunu Taşel, Başarıları İle Adından Söz Ettiriyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü 2005 yılı mezunu Okan Taşel başarılı çalışmalara imza atıyor. Mezun olduktan hemen sonra ERK Petrol A.Ş. şirketinde satış uzmanı görevinde çalışmaya başladığını belirten Taşel, kısa bir süre sonra Petrol Ofisi A.Ş. – OMV şirketinde saha müdürü olarak çalışmaya devam ettiğini vurguladı. Uzun bir süre burada çalıştığını belirten Taşel, daha sonra Turkcell’de satış yöneticiliği görevinde bulunduğunu aktardı.

Taşel, şu an Brand of Total şirketinde Akdeniz Bölge Müdürü olarak görev yaptığını ve kariyerinde elde etmiş olduğu başarıların arkasında DAÜ’nün büyük rol oynadığına dikkat çekti. DAÜ’nün Türkiye’de eğitim veren birçok üniversiteye göre çok daha iyi bir pozisyona sahip olduğunu belirten Taşel, DAÜ’nün yabancı dilde eğitim vermesinin son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

DAÜ’nün uluslararası bir üniversite olduğunu ve  DAÜ’nün öğrencilerine kaliteli eğitimin yanında birçok sosyal etkinliği de birarada sunduğunu aktaran Taşel, öğrencilerinin kaliteli eğitim alırken aynı zamanda yabancı kültürlerle de etkileşim içerisinde olabileceklerini vurguladı. Taşel, DAÜ mezunlarının her zaman ayrıcalıklı bir pozisyonda olduğunu belirterek bir DAÜ mezunu olmaktan her zaman mutluluk duyduğunu dile getirdi.