İçeriğe git

DAÜ Mezunu Geylan Dursunoğlu G20 Otelinin Genel Müdürlüğü'ne Getirildi

Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu 1995 yılı mezunu Geylan Dursunoğlu, turizm sektöründe adından söz ettirmeye devam ediyor. Dursunoğlu son olarak, G20 Zirvesi’nin gerçekleştirileceği Antalya Belek’te bulunan Regnum Carya Golf & Spa Resort Hotel’in Genel Müdürlük görevine getirilerek tüm dikkatleri üzerine çekti.

1968 yılı doğumlu olan Geylan Dursunoğlu, 1990 – 1995 yılları arasında DAÜ Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’nda turizm işletmeciliği eğitimi aldı. Meslek hayatına İberotel Belpark’ta mutfak departmanı ile başlayan Dursunoğlu, ardından otelin farklı bölümlerinde görev aldı. 1996 – 1999 yılları arasında KKTC Jasmine Court Hotel Genel Müdür Yardımcılığı yapan Dursunoğlu, 1999 yılında açılışını gerçekleştirdiği KKTC Merit Crystal Cove Hotel’in 2001 yılına kadar Genel Müdürlüğü’nü başarı ile sürdürdü.

Dursunoğlu, 2001 yılında Club Voyage Turtel Sorgun Hotel Genel Müdürü olarak görev aldıktan sonra, açılışlarını gerçekleştirdiği Sorgun Select ve Belek Select otellerinin 2003 yılına kadar Genel Müdürü olarak çalışma hayatına devam etti. 2003 yılında Club Voyage Antalya Bölge Müdürü, 2004 – 2008 yılları arasında ise tüm Voyage otellerinin Genel Koordinatörlük görevini yürüten Dursunoğlu, 2009 yılında Hilton Dalaman Golf Resort & Spa Genel Müdürlük görevine getirildi.

DAÜ’den mezun olduğu yıldan itibaren turizm sektöründe başarıdan başarıya koşan Geylan Dursunoğlu, başta ABD Başkanı Barack Obama ile birçok dünya liderini biraraya getirecek olan G20 Zirvesi’nin yapılacağı otelin Genel Müdürlük görevini de başarıyla yürütmesi bekleniyor. Dursunoğlu’nun DAÜ mezunu olarak Regnum Carya Golf & Spa Resort Hotel Genel Müdürlüğü görevine getirilmesi Türkiye basınında, turizm portallarında ve internette geniş yer buldu.