İçeriğe git

DAÜ Mezunları “EMU Network”te Buluşuyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (DAÜ MİKA), DAÜ mezunlarını bir araya getirmek ve iletişimlerini daha da arttırmak hedefiyle DAÜ mezun platformu “EMU Network” (http://emu.network) kurarak üyelik kabulüne başladı. DAÜ – MİKA Müdürü Derviş Ekşici’den alınan bilgiye göre Graduway yazılım firması tarafından 43 ülkeden üniversiteler, uluslararası okullar ve bazı resmi kurumlara yönelik geliştirilmiş bir platformun üyesi olan “EMU Network”, kurumların ulaşması zor olan mezunlarını bulmalarına, LinkedIn ve Facebook ile de entegre olarak mezunlarının en güncel datalarına ulaşmalarına, kuruma göre kişiselleştirilmiş ve markalaşmış sistemi ile mezunlar arası ağ ve iletişim kurmalarına yardımcı oluyor.

Derviş Ekşici

“Birçok İmkan Sağlıyor”

Bu platform, ayrıca kurumların mezunlarıyla olan iletişimini daha yaygın ve etkili kılarken, kuruma yapılan bağışları arttırarak; danışmanlık, kariyer ve etkinlikleri teşvik etmek için mükemmel bir yol olarak ön plana çıkıyor. Ayrıca yeni mezun verileri, mevcut müşteri ilişkileri yönetimi sistemi olan CRM’ye de kolayca entegre edilebiliyor. DAÜ-MİKA Müdürü Derviş Ekşici, konuya ilişkin şunları söyledi: “EMU Network sistemi, DAÜ mezunlarının birbirleri, okul ve fakülteleri arasında iletişimlerini devam ettirmeleri için 2018 yılında oluşturulmuş bir platformdur. Graduway yazılım firması tarafından hazırlanan bu platformlar birçok uluslararası üniversite tarafından kullanılmaktadır. EMU Network mezunlara birçok imkan sağlamaktadır. Üniversitemizin mezunlarıyla olan iletişimini daha yaygın ve etkili kılmakta, danışmanlık, kariyer ve etkinlikleri teşvik etmek için hazırlanmıştır. Üye mezunlarımız Facebook ve linkedIn ile bağlantılı olarak akademik ve kariyer bilgilerini güncelleyebilirler. Aynı zamanda öğrencilere kariyer rehberliği sağlamaktadır. Siz değerli mezunlarımızın üniversitemiz için bu platforma üye olmalarını rica ediyoruz.” DAÜ mezunları, sisteme https://emu.network sayfası üzerinden giriş yaparak üye olabiliyor.

Saygın Kurumlar Kullanıyor

Platforma üye olan bazı kurumlar ise şöyle: Avrupa’da University of Oxford, UCLA, Zeppelin Üniversitesi, Münih İşletme Fakültesi, ESMT, Universitat Oldenburg ST Gallen, Maastricht School of Management ve Bucerius Law School, Türkiye’de ise Boğaziçi Üniversitesi, Robert Koleji, İstanbul Teknik Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve International Community School.