DAÜ, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Yüksek Öğrenim Bakanlığı Heyetini Ağırlıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Yüksek Öğrenim Bakan Yardımcısı Jwan Omar ve heyetini ağırlıyor. DAÜ’nün davetlisi olarak 7 Eylül 2015 Pazartesi akşamı ülkemize gelen heyetin ziyaret amacı DAÜ’yü daha yakından tanımak ve var olan işbirliğini geliştirmek.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam ve ekibi ile 8 Eylül 2015 Salı günü, saat 11:00’de görüşen Bakan Yardımcısı Jwan Omar ve beraberindeki heyet, ziyaretleri süresince fakülteleri de yerinde inceleme şansına sahip olacaklar. Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Yüksek Öğrenim Bakan Yardımcısı ve heyetini DAÜ’de ağırlamaktan ötürü mutlu olduklarını ifade eden DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, bu ziyaretle var olan işbirliğini daha da geliştirmek ve üniversiteyi daha yakından tanıtmak amaçlandığını kaydetti. DAÜ’nün KKTC’nin en iyi üniversitesi, Türkiye ve dünyada ise en iyi üniversiteler arasında olduğunu dile getiren Bakan Yardımcısı Jwan Omar, Kuzey Irak ve DAÜ arasındaki işbirliğinin geliştirilerek devam etmesini istediklerini ifade etti. DAÜ’de olmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti de dile getiren Omar, Prof. Dr. Osam’a ve ekibine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. Söz konusu görüşmeye DAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Sözen, Prof. Dr. Bekir Özer, Prof. Dr. Hasan Amca ve DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili Murat Aktuğralı da katıldı. Bakan Yardımcısı Jwan Omar ve beraberindeki heyet, 10 Eylül 2015 Perşembe günü ülkeden ayrılacak.