İçeriğe git

DAÜ Koro Günleri Başladı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Öğretmenliği Programı 8 – 10 Nisan 2015 tarihleri arasında farklı etkinliklerle DAÜ Koro Günleri düzenliyor.

8 Nisan 2015 Çarşamba günü başlayan DAÜ Koro Günleri’ne katılmak üzere Niğde Güzel Sanatlar Lisesi (GSL) Acapella Korosu, Koro Şefleri Serdar Köşk ile birlikte KKTC’ye geldiler. Kalabalık bir öğrenci grubu ile ülkemize gelen Niğde GSL Acapella Korosu, şefliğini Erkan Dağlı’nın yaptığı DAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı Korosu ile birlikte çalışmalar gerçekleştirecekler.

Halka Açık Konser Verilecek

DAÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Öğretmenliği Programı Korosu ve Niğde GSL Acapella Korosu, 10 Nisan 2015 Cuma akşamı, saat 19:30’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda halka açık bir konser verecek. Konserde dünya koro edebiyatı yanında Türk koro edebiyatından ve Kıbrıs Çoksesli Halk Türkülerinden Durnam, Al Yemeni Mor Yemeni, Münüsem, Değirmenci ve Hanaylar Yaptırdım isimli eserleri birlikte seslendirecekler.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’a Ziyaret Gerçekleştirecekler

Niğde GSL Acapella Korosu DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’a ziyaret gerçekleştirecek ve çalışmaları hakkında bilgiler de verecek. Çalışmalardan arda kalan zamanlarda DAÜ Kampüsü, Gazimağusa Şehri ve KKTC’nin farklı tarihi yerlerini de gezme şansı bulacak olan misafirler 12 Nisan 2015 tarihinde KKTC’den ayrılacaklar.