İçeriğe git

DAÜ “Intercontinental Concerts” Üyelerini ve TEDx Konferansına Katkı Koyanları Onurlandırdı

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) öğrenim gören, 10 farklı ülkeden yaklaşık 30 öğrenciden oluşan ve kıtalar arası bir dinleti grubu olan ‘InterContinental Concerts’ adlı DAÜ’lü öğrenci müzik grubu üyelerine, DAÜ Tanıtım İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca tarafından, Tower Restorant’ta düzenlenen bir törenle teşekkür sertifikaları ve plaketleri takdim edildi.

Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda eşsiz bir konser sahneleyip dinleyicilerden büyük ilgi gören ve amaçları barış, sevgi ve hayata dair olguları bir araya getirip müzik aracılığı ile sanat yapmak olan “InterContinental Concerts” grubunun kurucusu ve besteci Shahed Mohseni Zonoozi, sertifika töreninde organizasyonun misyonu, başarıları ve en son parçaları üzerine bilgi verdi. Grubun müzik albümleri ve videoları yanında katılımcılar ve organizasyonun resmi web sitesi (InterContinentalConcerts.org) detayları ile ilgili bilgiler de aktaran Zonoozi, DAÜ Rektörlüğü’ne gruba yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerini sundu.

Zonoozi’nin konuşmasının ardından DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca da kısa bir konuşma yaparak, grup üyelerini kayda değer başarıları için kutladı ve organizasyonlarının devamını görmeyi arzu ettiklerini vurguladı.

TEDx Konferansı’na Katkı Koyanlara Sertifikaları Takdim Edildi 

Öte yandan Kasım ayı içerisinde TEDx kapsamında “Motiva Crea Innova 8” adlı konferansa ev sahipliği yapan DAÜ, söz konusu konferansa katkı koyanları da sertifika ile onurlandırdı. DAÜ Tanıtım İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca, konferansta görev yapan asistan, personel ve öğrencilere teşekkür sertifikalarını takdim etti. TEDx grup lideri Adebola Adeniran’a ve tüm katkı koyanlara yardımlarından dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Amca, oldukça yararlı ve güzel bir etkinlik olan TEDx konferanslarının önümüzdeki dönemlerde de devam etmesini diledi.