DAÜ İngilizce Hazırlık Okulu’ndan Rainbow Sosyal Sorumluluk Projesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu, ‘Toplumsal Duyarlılık Projeleri’ organizatörü Öğretim Görevlisi Mehşen Ercanlar’ın organize ettiği ve Öğretim Elemanları Damla Simsaroğlu, Emine Ermetal ve Sinem Çavuşoğlu’nun önderliğini yaptığı ‘Rainbow’ (Gökkuşağı) Projesi ile, İngilizce Hazırlık Okulu öğrencilerinin katıldığı yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Çevre bilincinin geliştirilmesi ve ortaklaşa iş gücünün pekiştirilmesi amacıyla yürütülen projede, öğretmenler ve öğrencilerin işbirliği ile Palm Beach bölgesinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında çevre temizliği yapıldı. DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu öğrencilerinin farklı yerlerde özverili çalışmalarının sonucu ile yapılan çevre temziliği, bölge halkının takdiri ile karşılandı.