İçeriğe git

DAÜ İletişim Fakültesi’nden Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne Destek

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha eklendi. DAÜ, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü bünyesinde, Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya danışmanlığında ve Araştırma Görevlisi Mürüde Özen koordinatörlüğünde faaliyet gösteren Genesis IMC Ajansı tarafından, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne destek olmak amacıyla, sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

“Bilinçlendirme ve Yardım” sloganıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, DAÜ kampüsü içerisinde kurulan standlarda toplamda iki koli ayakkabı ve sekiz koli kıyafet toplandı.

Birçok duyarlı DAÜ’lünün destek olduğu kampanya aracılığı ile toplanan kıyafet ve ayakkabılar, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Gazimağusa Sorumlusu Yıldız Yaman’a teslim edildi. Gerçekleştirilen takdimin sonunda Dernek Başkanı Raziye Kocaismail, DAÜ ailesine ve projeye destek olan tüm öğrencilere teşekkürlerini ileterek, bu konudaki bilinci artırmak için böylesine anlamlı projelere imza atmaya devam etmeleri gerektiğini vurguladı.