DAÜ İletişim Fakültesi 5. Uluslararası İletişim Medya, Teknoloji Ve Tasarım Konferansı Gerçekleştirdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi “5. Uluslararası İletişim Medya, Teknoloji ve Tasarım Konferansı” gerçekleştirdi. Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te gerçekleştirilen söz konusu konferans DAÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Agah Gümüş organizatörlüğünde Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Enstitüsü’nün desteği ile düzenlendi.

25 farklı ülkeden 100’e yakın katılımcının yer aldığı konferansta alanında uzman kişiler tarafından  konu ile ilgili son güncel gelişmeler ve çalışmalar paylaşıldı. İtalya Sapienza Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mihaela Gavrila ile sosyal medya alanında uzman olan Thomas Van Schaik ve Maarten Reijgerberg’in ana konuşmacı olduğu konferansta iletişim, medya, teknoloji ve tasarım alanlarında son gelişmeler ele alınarak konu ile ilgili çalışmalar üzerinde duruldu.

Her yıl geleneksel olarak farklı bir ülkede düzenlenen söz konusu konferansın altıncısı Sapienza Üniversitesi’nin desteği ile İtalya’nın Roma’da şehrinde gerçekleştirilecektir.