DAÜ Hazırlık Okulu Mesarya Yürüyüşü Gerçekleştirdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu tarafından organize edilen ve etkinlik gelirinin tamamının Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlandığı 1. Mesarya Yürüyüşü geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

İnönü Köyü’nde DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu akademisyen ve öğrencilerinin aktif katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüşe katılan akademisyenlerden Cemaliye Soğancı, kadınlar kategorisinde birinciliği alırken, İngilizce Hazırlık Okulu öğrencilerinden Sreim Morgham da erkek öğrenciler arasında birinci oldu.

Sosyal sorumluluk adına yapılan çalışmalarla DAÜ İngilizce Hazırlık Okulu Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü, Öğretim Görevlisi Mutlu Soykurt tarafından akademisyenlerin ve öğrencilerin pek çok farkındalık projesine imza atmaya devam edeceği bildirildi.