DAÜ Hazırlık Öğrencilerinden Yardım Kermesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu (DAÜ YDİHO) 2016 – 2017 Akademik Yılı Güz Dönemi Toplumsal Sorumluluk Projeleri kapsamında hem öğrencilerin hem de öğretim görevlilerinin katıldığı yardım kermesi gerçekleştirdi. Öğrencilerin yardım toplamak amacıyla tüm yeteneklerini ortaya koyarak yaptıkları satışlardan elde edilen gelirin bir bölümünün Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanacağı, bir kısmının ise sokak hayvanlarına mama alımı için kullanılacağı bildirildi.

DAÜ YDİHO Toplumsal Sorumluluk Projeleri Organizatörü Öğretim Görevlisi Mehşen Ercanlar ve proje öğretim görevlileri Pınar Hüdaoğlu, Refika İlkan Özer, Nevin Adalar, Bahar Avşar, Almira Dykhanova, Damla Simsaroğlu Ürem, Sinem Çavuşoğlu, Emine Ermetal Sökmez, Fayka Güresun, Suzanne Kayalp, Aman Rassouli, Hüseyin Demirel ve Ayşa Lama’nın da aktif katılımlarıyla gerçekleşen yardım kermesinde, Kanser Hastalarına Yardım Derneği görevlisi Yıldız Yaman da hazır bulundu. Büyük bir coşku ve katılımın olduğu kermes etkinliği sonrasında proje öğretmenleri ve öğrencileri bir sosyal sorumluluk etkinliğini daha başarıyla tamamladıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdiler.