İçeriğe git

DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencilerinden Kütüphane Haftası Etkinliği

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İletişim Fakültesi, Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, ‘Kütüphane Haftası’ kapsamında, ‘Kitabınla Gel Birlikte Okuyalım’ sloganıyla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiler.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya tarafından verilen Bitirme Projesi dersi çerçevesinde, dersin öğrencilerinden, Batuhan Gürarslan, Melis Karadağ, Kübra Şahin ve Mustafa Taşar’ın düzenlediği proje, Gazimağusa Kaleiçi’nde yer alan Ginko Kafe’de gerçekleştirildi.

Duyarlı iletişimciler, okumanın önemine vurgu yapmak için kitapları ile birlikte diğer kitap okuyucularla buluşarak hep birlikte kitap okumanın keyfini çıkardılar. Gerçekleştirilen etkinlikte, DAÜ’lü İletişimciler, farkındalık yaratmak için bahçeye yerleştirilen renkli koltuklara oturup kitap okudular ve kitaplar hakkında sohbet ettiler. Yapılan etkinlik, Gazimağusa Kaleiçi sakinlerinin ve turistlerin katılımıyla daha da anlam kazandı.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin Kütüphane Haftası için farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirdikleri ve okumanın önemini vurguladıkları bu anlamlı etkinlik, yaklaşık üç saat sürdü.