İçeriğe git

DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencilerinden Çocuklara Destek

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya tarafından verilen Kampanya Tasarımı dersi çerçevesinde son sınıf öğrencileri tarafından “Çocuklar için El Ele” sloganıyla anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

Gazimağusa Polis Müdürlüğü ve Kaymakamlığı’ndan gerekli izinler alındıktan sonra Gazimağusa Belediyesi’nin sponsorluğunda, DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencileri geçtiğimiz günlerde Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) işbirliği ile kermes düzenlediler. Kermeste iyi durumda olan kıyafetler ve  ayakkabılar satışa sunuldu. Duyarlı İletişimciler, yoğun ilgi gören kermes sürecini şöyle anlattılar:

“Bizler kıyafetlerin toplanması için üniversitemizden gerekli izinleri aldıktan sonra fakültelere ve yurtlara kıyafetlerin bırakılması için kutular yerleştirdik. Ayrıca bazı duyarlı Gazimağusa esnafı da bu etkinlikte bizlere kıyafet bağışı yaparak destek oldular. Daha sonra da yaklaşık üç haftalık süre içerisinde kutulara bırakılan kıyafetleri ayrıştırdık. Tözün Kuru Temizleme sponsorluğunda kıyafetler yıkanıp satışa hazır hale getirildi. Gazimağusa Belediyesi’nden ses sistemi ve standların kurulması hususunda da destek aldık. Mağusa Gelişim Akademisi işbirliğinde Salamis yolu üzerindeki kermese ilgi muhteşemdi.”

“Kötü hava şartlarına rağmen standımıza gelen ve etkinliğimize destek olan tüm Gazimağusa halkına çok teşekkür ederiz.” diyen genç iletişimciler kermesten elde edilen tüm geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışladılar.