İçeriğe git

DAÜ, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencileri Minik Kalpleri Unutmadı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. DAÜ, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya tarafından verilen Bitirme Projesi Dersi kapsamında, dersin öğrencileri Hatice Şule Saraç, Zehra Azaerler, Volkan Kılıç ve Özgenç Uçaner tarafından sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı iş birliği ile Kumsal Park’ta çocuklara özel el işi ve eğlendirme etkinliği düzenledi. Duyarlı DAÜ’lüler, kanserle mücadele eden çocukların sosyal hayatlarını renklendirmek amacı ile düzenledikleri etkinlikte, onlara vakit ayırarak keyifli saatler geçirdiler.

Gökhan Saraç LTD. sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklara el boyası ile baskı yaptırılarak resim çizdiren genç iletişimciler, çocukları mutlu etmenin gururunu yaşarken, kanserle mücadele eden kişilerle birlikte zaman geçirmenin önemini vurguladılar.