İçeriğe git

DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Kurumsal Logo Çalışması Gerçekleştirdi

Topluma hizmet ve öğrenci üretimlerinin toplumsal yarara dönüştürülmesini kendine misyon edinen Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri ‘Anadal Tasarım I’ dersi kapsamında Mustafa Hacıali İşletmeleri  için kurumsal  logo çalışması gerçekleştirdi.

Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim görevlileri Shahryar Mirza-Alikhani ile Marjan Khajavi yönetiminde 38 öğrencinin ürettiği logo önerileri firmanin 1000 çalışanı tarafından oylanarak değerlendirilmiş ve birinci seçilen çalışmanın ödüllendirilmesine karar verildi. 5 Kasım 2015 tarihinde saat 11:30’da DAÜ İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreni ile birinci gelen öğrenciye ödülü takdim edildi.

38 öğrenci arasında birinci seçilen Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Arian Ragabi Shishvan tasarlamış olduğu logo çalışmasının birinci gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Herzaman farklı bişeyler tasarlamak istediğini belirten Shishvan DAÜ’nün uluslararası standartlarda eğitim veren bir üniversite olduğunu ve öğrencilerine kendilerini geliştirme fırsatı yarattığını bildirdi. 

Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Senih Çavuşoğlu, öğretim üyeleri ve Mustafa Hacıali İşletmeleri Genel Müdürü Hüseyin Erkoru ile firma mimarı Orhan Ergün’ün hazır bulunduğu törende Shishvan’a ödülü Genel Müdür Erkoru tarafından verildi. Törenle tüm katılımcı öğrenci ile destekleyici öğretim elemanlarına da birer teşekkür belgesi verildi.