DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu Ödüle Layık Görüldü

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu, bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilecek olan “Kutlu Adalı Basın Ödülleri”nde “Hakan Çakmak Özel Ödülü”ne layık görüldü. Basın Emekçileri Sendikası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Kutlu Adalı Basın Ödülleri” ödül töreni, 6 Temmuz 2020 Pazartesi günü, saat 20:30’da, Lefkoşa Büyük Han’da gerçekleşecek. Söz konusu ödül töreninde, DAÜ İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu’na, Basın Emekçileri Sendikası tarafından “Hakan Çakmak Özel Ödülü” takdim edilecek.

Ödül Kazananlar Belli Oldu

Basın Emekçileri Sendikası tarafından ödüle layık görülen kişiler ve kuruluşlar şöyle: İsmail Kemal (Kutlu Adalı Onur Ödülü), Serhat İncirli (Basın-Sen Özel Ödülü), Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu (Hakan Çakmak Özel Ödülü), Haber Kıbrıs (Yeni Medya Ödülü), Meyil Avcan (Genç Basın Çalışanı Ödülü), Dila Şimşek – İzinsiz Kayıtsız Yatılı Din Kursu haberi ile (En İyi Haber Ödülü), Ertuğrul Senova – Geri dönmemek şartıyla Güney’e geçtiler haberi ile (Yılın Videolu Haberi), Afet İlban – Emine Uysal – İsmet Oyal – Onur Evrensel (Basın Emekçisi Ödülü), Fatma Tahsin Keleş, Erten Kasımoğlu, Fatma Oya Kişmir, Rasıh Reşat (Mesleğe Emek Verenler Ödülü).